Storage

Back

Centrale opslagsystemen zijn binnen het huidige ICT landschap niet meer weg te denken. Sterker nog, de vraag naar opslagcapaciteit neemt hand over hand toe. Deze groei wordt niet alleen veroorzaakt door het simpel toenemen van files en databasegegevens, maar ook technieken als virtualisatie leggen beslag op de beschikbare opslagcapaciteit. Hoe kiest u het juiste systeem voor uw organisatie?

Zoals in het algemeen geld is nieuwe techniek op zichzelf geen garantie voor een goede oplossing. De techniek dient maximaal aan te sluiten bij uw uitdagingen op ICT gebied. Wellicht is uw primaire aandachtspunt beschikbaarheid? Of misschien is het juist snelheid? Of misschien flexibiliteit? Of een combinatie van al deze factoren?

ICT Vision heeft de juiste expertise en ervaring om allereerst de goede vragen te stellen en op basis daarvan het goede systeem te kiezen en te implementeren. Daarnaast heeft ICT Vision veel ervaring in het begeleiden van aanbestedingstrajecten voor opslagsystemen. ICT Vision is dus in staat om het gehele traject, vanuit een onafhankelijke positie, en-to-end te begeleiden.