Printing

Back

Printer, kopieerapparaat, scanner, multifunctional… elk bedrijf – groot of klein – heeft wel een of meer van deze apparaten in huis. Meestal gekocht. Maar het kan ook anders.
ICT Vision biedt u een aantrekkelijk alternatief: een totaalconcept voor zowel hardware als software. Dankzij onze flexibele contracten hoeft u geen forse investeringen te doen. Voor een vast maandbedrag kunt u zorgeloos gebruikmaken van uw apparatuur. Toners bestellen? Gebeurt automatisch, net zoals het bestellen van papier. Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Ook niet meer nodig.

ICT Vision is volledig (merk)onafhankelijk. U kiest bij ons uit een breed merkscala de apparatuur en software die het beste bij uw organisatie behoeften past. Uiteraard mag u bij deze keuze rekenen op een deskundig en persoonlijk advies van een van onze ervaren medewerkers. Door onze eigentijdse kijk op printen, scannen, kopiëren en faxen en onze slimme softwareoplossingen, helpen we u deze ondersteunende bedrijfsprocessen drastisch te vergemakkelijken. En niet minder belangrijk: ervaring leert dat u met deze oplossingen fors op uw kosten bespaart. Kortom: optimaal gemak, optimale service, één persoonlijk aanspreekpunt en reductie van kosten. Daarom kiest u voor ICT Vision.