Client Management

Back

Onze visie op Dell KACE is een appliance-gebaseerde benadering van systeembeheer, om tijd te besparen voor systeembeheer professionals.

De Dell KACE familie van Systems Management apparaten zijn eenvoudig te gebruiken, uitgebreid en betaalbaar en kan de systeembeheer behoeften van organisaties van elke omvang voldoen.

Dell KACE™ K1000-appliances voor beheer bieden een gebruiksvriendelijke, complete en voordelige oplossing die aan de systeembeheerbehoeften van elke organisatie voldoet.

Dankzij de intuïtieve webconsole kan software met één klik worden bijgewerkt en is er minimale training nodig om met het product te leren omgaan.
Door het alomvattende ontwerp kunnen met één appliance alle systeembeheertaken op meerdere platforms worden aangepakt.
De plug-and-play-implementatie en mogelijkheden voor zelfherstel houden de kosten laag.

Dell KACE™ K2000-appliances voor implementatie vervullen uw behoeften aan systeemprovisioning, zoals inventarisevaluatie, implementatie van besturingssysteem, installatie van toepassingen, configuratie en herstel.

Profiteer van gecentraliseerde controle dankzij de intuïtieve webconsole waardoor software met één klik kan worden bijgewerkt en er minimale training nodig is om met het product te leren omgaan.
Vereenvoudig de configuratietaken voor en na implementatie door processen te automatiseren.
Houd de kosten laag met plug-and-play-implementatie en mogelijkheden voor zelfherstel.