Application Delivery

Back

In essentie draait de ICT infrastructuur om de gebruiker en de applicatie-functionaliteit. Alles wat zich hier tussen bevindt wordt applicatie- & desktop delivery infrastructuur genoemd.

Aangezien er meerdere soorten applicaties zijn (webbased, client-/server en lokaal uitgevoerde applicaties) zijn er meerdere soorten gebruikersscenario's. Hiervoor zijn diverse oplossingen beschikbaar.

Uw medewerkers vertrouwen erop dat zij continu toegang hebben tot belangrijke informatiebronnen. Universele toegang tot applicaties staat dan ook bij vele organisaties boven aan het verlanglijstje. Toch blijkt dit voor menig IT-afdeling een ingewikkelde materie.

ICT Vision zorgt er samen met u voor dat de beschikbaarheid van data en applicaties altijd en overal voorhanden is. Onze gedegen aanpak biedt de nodige garanties in het streven naar een betere beschikbaarheid van applicaties en informatie. Dit onafhankelijk van tijd, plaats en type device. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat uw informatiehuishouding op orde is. Dit wordt bereikt door informatiesystemen op elkaar af te stemmen, zodat processen transparant zijn. Hiermee stelt u uw medewerkers in staat efficiënter om te gaan met de informatievoorziening, verhoogt u de 'speed-to-market' van uw organisatie en bereidt u uw organisatie nog beter voor op de veeleisende 24x7 uur economie.